Vad är grejen med Bagels?

Jag älskar bagels. Jag föredrar dem framför baguetter. Kanske är det för att de som serveras på mitt favoritcafé är så himla fantastiska. Kanske är det formen som gör det. Men jag älskar inte bagels lika mycket som japaner.

Jag vet inte om det undgått någon med denna nya trend bland kroppsmodifierande ungdomar i solens rike. Att injicera salin i pannan tills det blir en stor bula och sedan med en välriktad tumme i mitten forma om denna knöl till formen av en bagel. Jag har svårt att förstå detta skönhetsideal. Att man injicerar i läppar och bröst för att förstora dessa för något slags sexuellt ideal, (eller en överdrift av det) kan jag på något sätt förstå. Även om jag inte är en fan av Lulu Carters prinskorvar till läppar… Injicera nervgift för att eftersträva ett ungdomsideal kan jag också till viss del förstå, även om man ser ut som en skyltdocka i processen. Men varför vill unga människor till vardags se ut som någon som rymt från ett Star Trek-set? Man får väl ändå vara lugn med att det inte varar för evigt.

Vill man veta lite mer om denna trend kan man läsa lite mer här, där jag också plockat bilden ifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *