De sista förberedelserna

På fredag ska första avsnittet av min podcast spelas in. Hittills har jag inte haft någon aning om hur man gör för att överhuvudtaget lägga upp en podcast. Därför var jag tvungen att prova en gång innan det blev allvarligt.

Jag kände att jag hade två alternativ. Antingen hamnade podcasten på min blogg som en enkel ljudfil. Eller så hamnade den som en länk som öppnades i ett nytt fönster. Det sistnämnda var ändå att föredra för då kunde jag mixtra med ljudet och lägga till jingel. Och jag vill verkligen ha en jingel. Nu har jag en jingel och den är inte så bra… Men den är där.

 

Jag spelade in en liten kort podcast helt ensam som jag får kalla för episod 0. Den handlar om något så trivialt som dagens namnsdagsnamn genom tiderna.

Bara för att. Hoppas det funkar som jag vill annars blir det ett ordentligt antiklimax i slutet på det här inlägget.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *