Det går långsammare nu

Vi gick hårt ut och packade ner en massa i god tid. Nu är vi inte lika effektiva längre. Och dessutom börjar lådorna ta slut.

Bokhyllorna blev nerpackade och i stort sett allt av våra hobbyprylar samt nermonteringen av en stor möbel och tömningen av vårt källarförråd gjorde att vi kände oss på god väg med packningen av vårt bohag. Jag är inte lika säker längre. Det känns som om det är så mycket kvar. Idag började jag packa ner köket. Bara sånt vi inte använder så ofta. Finkaffekopparna och våffeljärn. Kakburkar och salladsslunga.

Juicemaskninen vet jag inte ens om vi ska behålla. Vi gjorde päronjuice en gång…

Köket känns som en julkalender av jobb. Bakom varje lucka ligger det saker som inte var designat för att staplas eller packas ner på ett vettigt sätt. Och det blir snabbt väldigt tungt.

Dock misstänker jag att jag oroar mig lite i onödan. Det är trots allt 31 dagar kvar tills vi flyttar. Det är en hel månad. Dock en månad fylld med både jul och nyår och lite annat. Men ändå… På en månad packar man ihop en lägenhet om man anstränger sig lite.

Nu ska vi bara anstränga oss lite…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *