Äntligen hemma

Flytten gick smidigt som attan. Tre timmar tog det från början till sista släpet var tomt. Arbetet att få rätt saker på rätt plats har börjat. Och så har jag blivit sjuk.

Nu låter det värre än det är. Det handlar om en ordentlig förkylning bara men det räcker för att man inte ska orka någonting.

Eftersom vi har fler och större rum att möblera är det konstant uppenbart att vi behöver införskaffa möbler. Det är dock något som får ta den tid det tar. Lådorna börjar så sakteligen försvinna mer och mer. Våra prylar och pinaler börjar hitta var de hör hemma.

Katterna stortrivs i huset redan. Den stress och allt det bråkande som vi upplevde i lägenheten den sista tiden dem emellan är helt borta. Det är så otroligt skönt.

Jag har också äntligen fått upp min dator idag. Egentligen är det tänkt att den ska står i mitt hobbyrum i källaren. Kruxet med det dock är att i det rummet så finns det endast ett enda vägguttag. Och det fungerar inte. Nu vet jag inte om det är något jag missat eller inte men jag vet en sak… Har man gott om vänner med elutbildning så går man inte och rotar i det elektriska själv med bara godtyckliga gissningar som verktyg. Datorn står just nu mitt på vårt vardagsrumsbord. Det är för att vår TV inte är inkopplad än och jag ligger under filtar i soffan.

Det enda jag måste orka göra idag är att åka till Helsingborg för besiktningen av vår gamla lägenhet. Det är inget jag ser fram emot. Jag tror att vi får godkänt på städningen men inte på den vägg i vardagrummet som behöver en målares varsamma hand. Vi får se…

Nu har jag en film eller två jag ska titta på från under filtarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *