Det är mycket country nu

Det har börjat en ny tvserie som jag varmt kan rekommendera. Om man gillar country. Och gör man det inte så kanske man blir frälst.

Nashville. Så heter den. De två huvudpersonerna är Rayna James, countrydrottningen som har nått stiltje i både karriär och privatlivet. Spelad av Connie Britto som tidigare spelade den rödhåriga receptionisten i Spin City som Michael J Fox var förtjust i. Och Juliette Barnes, countrystjärnskottet från en strulig bakgrund som tycker att det glittriga paketet som skivbolaget marknadsför henne som börjar sitta illa när hon kan och vill så mycket mer. Spelad av Hayden Panettiere, tidigare känd som cheerleadern med läkekrafter från Heroes.

Dessa, och en massa andra briljanta skådisar/sångare och en bra story och bra musik gör det till en serie väl värd att se. Två av sidokaraktärerna som jag gillar mycket är Scarlett och Gunner. De jobbar på ett countryhak och en kväll med öppen mic får de ett erbjudande… Efter den här sången:

http://www.youtube.com/watch?v=gAI_1FsJ8rE

Vill man inte titta på amerikansk dramaserie men vill njuta av bra countrymusik ändå kan jag alltid rekommendera Country i p4 med Kalle Oldby. Utmärkt lyssning och stor variation på bra musik.

Men jag avslutar ändå med en till låt från Nashville…

http://www.youtube.com/watch?v=zez288nd054

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *