Vi blev inte knäckta

Garderoben däremot blev lite vingabruten. Såpass mycket att den inte gick att sälja.

När vi flyttade in så stod det i sovrummet en bjässe till garderob som vi gladeligen köpte av de förra hyresgästerna. De var lika glada för de slapp montera ner den. Nu när vi snart ska flytta bestämde vi oss för att bli av med kolossen. Sälja den på blocket för en billig peng helt enkelt. Men eftersom klädskåpet är större än alla dörrar och fönster i lägenheten var den ju tvungen att säljas i nedmonterat skick.

Jag tog foto på garderoben och sedan började vi så försiktigt att montera isär den. Alla skruvar, pluppar och dippedutter sparade vi noggrant i en påse. Tills det sade knak…

Helt plötsligt såg vi att hur försiktiga vi än varit var inte garderoben byggd för att monteras ner lika lätt som den sattes ihop en gång. Resten av garderoben slets ner. Det var liksom lite förlösande att inte behöva vara så jävla försiktig. Det knäcktes och bändes och bröts. Och i morgon blir det en tur till tippen istället. Då passar vi på att slänga en massa annat också. Rätt skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *