Då går jag ner i min källare…

Där lever jag sällare, som låten säger. Sällare betyder ju lyckligare eller saligare och jag vet inte om jag blir så glad för att vara där. Men efter jag möblerat om idag… Så kanske.

Jag trodde att jag fått till det som jag ville ha det. Men efter att vi gick ner tre stycken på kvällen sist vi hade folk över så blev det inte naturligt att man satt där jag tänkt att man skulle sitta. Det hade blivit knökigt och omständligt. Så idag tog jag tag i rummet och började möblera om och hänga upp några tavlor. Det är inte perfekt än. Men det är fan så mycket bättre än det var innan. Jag har tyvärr inte tagit några bilder innan jag satte igång men här är två efter-bilder:

tillvänster

 

Kontor och målarhörnan. Nu behöver jag inte stå direkt under lampan om det är ljust ute. Det är bara att dra ifrån gardinerna så har jag gott om ljus att måla i. Datorn står kvar där den stod innan. Förr stod det ett runt bord och två skinnfåtöljer bakom skrivbordsstolen. De har jag nu flyttat hit:

tillhöger

Lite fler mattor. Lite fler tavlor och kanske nån planta eller något sådant så kommer det här bli hur bra som helst. Jag ser verkligen fram emot att spela rollspel här nere eller spela in en podcast för den delen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *