Shorts! Hur svårt kan det vara?

Det verkar som om jag kommer ha stora problem med att hitta nya shorts till i sommar.

Det var länge sedan jag köpte shorts. Säkert två, tre år sedan. De börjar bli lite slitna så jag (läs min fru) beslutade mig för att införskaffa några nya. Några med en knapp så man kan knäppa dem. Några utan hål i fickorna eller sådana med en gylf som stannar uppe. Av sig själv…

Problemet är inte mängden shorts i butikerna. Problemet är längden på dem! När började shorts bli så korta igen? Jag vägrar ikläda mig ett par kulörta preppy shorts som är ”uppkavlade” till halva låret. De som är lite längre är alla i nån slags vindtyg och jag vägrar också låta swish swish mellan låren när jag är ute och går bland folk. Och därför sitter jag nu på en stol i köpcentret och ger upp. Den längden på shorts som jag gillar, som jag tycker jag ser bra ut i, de som är lite vida och slutar strax under knäna verkar vara väck. Borta.

Jag kanske ska köpa ett par arbetarshorts. Blåkläder. Kan man gå runt i det? Och varför är kiltar så svårt att få tag på?

Jag blir konstant uppretad på att modetrender kväser variation. Men det slutar väl med att man hjärntvättas och helt plötsligt kommer i ett par knallröda kortbyxor som slutar tio centimeter under grenen. Chict uppkavlade och hålls uppe av ett tunt flätat läderskärp. Skjut mig då!

3 Comments

 1. Cesar

  Så jävla rätt! Har sett mig om i en hel rad butiker men tydligen ska det vara halva-låret-längd på precis fakking allt! Hade jag velat se ut som Peter Siepen hade det varit sin grej, men var finns butiken som vänder sig till vår målgrupp…?

 2. Mattias

  Hade man bara haft lite pengar så skulle man kunna leta upp vilken skejtbutik som helst, eller finns inte dom heller längre? Dock brukar det vara snordyrt där…

 3. Erik

  Ja! Jag kallar det ”bögshorts”, möjligtvis på grund av mitt dåliga vokabulär. Men det beskriver ju rätt bra hur jag ser på dessa korta pojktrosor.
  Just nu sitter jag och jobbar med mitt skrivbordsjobb i ett par snickarshorts från blåkläder. Längden är bra och kvaliteten är super. Men sen att det ser skitdumt ut att ha snickarshorts när jag har kontorsjobb, det är en annan sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *