Det kommer inte bli bil-ligt

Förra veckan tändes en liten lampa på min instrumentpanel i bilen. En liten lampa som ser ut som Aladdins lampa. Som lyser ilsket rött. 

Jag fyllde på olja men det funkade inte så bra. Eftersom jag fått reda på att man inte ska köra bil alls när oljelampan är tänd så lämnade jag in bilen på verkstad. Resultat: Att byta motor. Det blir inte billigt alls. Runt tjugo tusen kommer det att kosta. Då kommer jag ha en bättre begagnad motor som gått färre kilometer än vad min förra motor gått när jag köpte den.

Bilen ska vara klar i slutet på veckan. Det är aldrig kul med biltrubbel. Det är aldrig kul med oförutsedda utgifter. Speciellt inte när det rör sig om svidande summor av pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *