Kent Helt Enkelt

Vem vet, det kanske kommer någon form av insikt så småningom.

Ett av hundra

Det har rått näst intill stiltje här. De senaste veckorna har det kommit små vindpustar av inspiration som jag har kunnat rikta hitåt. Men nu har jag gått med i #blogg100!

Det går helt enkelt ut på att man i hundra dagar gör ett inlägg om dagen på sin blogg. Det är en utmaning som heter duga. Speciellt när man har låtit bloggen nästan gå i träda. Det kommer bli svårt men jag ska klara det. Som det står på sajten där man anmäler sig: ”Ett länkat youtubeklipp är också ett inlägg.” Och det stämmer ju…

Idag ska jag på opera för första gången i mitt liv. Att man såg trollflöjten på tv när man var liten räknas ju inte. Jag köpte biljetter till Orpheus och Eurydike på göteborgsoperan till min fru i julklapp så strax bär det iväg till Gbg för en liten weekend getaway.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 Kent Helt Enkelt

Tema av Anders Norén