Ett hundliv

igår så kom hon äntligen hem, lilla Sally. En liten brun labrador som omedelbart blev en del av vår familj.

Det är spännande att lära känna en ny liten personlighet. Inte minst för katterna som undrar vad det är för något vi dragit hem. Hur hon leker. Tecken på att det är dags att gå ut. Det har bara hänt tre små olyckor än så länge. Vi är rätt så duktiga. Hon är väldigt rar och tillgiven och även full av bus innan hon omedelbart slocknar och sover i en kvart.

Hemmet har blivit anpassat. Det har kommit upp en grind för trappan och kompostnät för köket. Katternas matskålar har åkt ner i källaren. Jag och leona har inte spenderat såhär mycket tid i köket någonsin.

Just nu ligger Sally på sin filt vid sidan om kökssoffan och snarkar förnöjt. Vi sitter och kollar på youtube och löser korsord, redo att snabbt bära ut det lilla livet på gräsmattan. Vi vill ha henne rumsren så fort som möjligt. Och vi börjar redan få kläm på att sitta på kommando. Inbillar vi oss i alla fall.

20140323-085632.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *