Färg på tillvaron

Min syster blir ibland sugen på att måla figurer. Kul. Jag ställer upp. Det är alltid trevligt att göra tillsammans med någon. I synnerhet med syrran.

Jag har alltid figurer som ska målas. Jag har egentligen satt stopp för införskaffande av fler miniatyrer tills jag målat klart de jag har och de jag lovat vänner att måla men igår kunde jag inte hålla mig och fick med mig något hem. Men den är ett heldagsjobb att montera ihop och eftersom jag jobbar natt så sov jag till tolv. Min syster dök upp strax efteråt med bullar och sedan satte vi igång med pysslat, fikandet och snacket.

sussemålar

 

Jag målade dels figurer till min vän. Hans warband till Mordheim är nu nästan helt klart. Se på bilden. Längst ut till höger är den enda kvarvarande haflingscouten som ännu är omålad. Jag tog också itu med att måla klart mina Boomhowlers till Warmachine. Det blev inget klart men en hel del gjort. Min syster har ett Skaven Bloodbowllag som hon sakta men säkert tar itu med. Och idag lät jag henne gå loss på en light mercenary warjack. Det blev riktigt bra. Det var riktigt kul.

Även om jag, när jag målar, kan sjunka in i ett flow och inte märka att tiden går så är det också trevligt att sitta och måla och dela hobbyn med någon. Det är nästan meditativt det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *