Jag sitter uppe sent

Kvällen innan ett nattskifte eller som i detta fallet ett dubbelskift från klocka två på eftermiddagen till sex på morgonen sitter jag alltid uppe väldigt sent.

Sen sover jag så länge jag kan på morgonen. Det enda kruxet med det är ju att jag har svårt att somna om. Men om jag pressar mig att sitta uppe till i alla fall halv tre, tretiden så brukar jag kunna sova till i alla fall tio.

Vanligtvis sitter jag och kollar film och tvserier till sena timmen men idag har jag spelat warmachine med en kompis och därför sitter jag istället i verkstan och pysslar och pusslar med miniatyrer och lyssnar på podcaster. I alla fall till mitt fokus bryter. Då blir det nog ett par avsnitt Leverage innan jag letar mig upp till sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *