En helt ny värld

Jag spelar Minecraft. Det är ett kul spel som blir roligare om man spelar tillsammans. Nu vill jag spela med dig.

kindtand

 

Jag har tidigare hittat servrar där det på grund av tidsskillnader endast har varit jag online av de flesta spelarna. Så det blir som att spela ensam fast man är fler.

Jag har hittat servrar där man, för att få plats att bygga på måste göra slitjobb för andra för att kunna ha möjligheter på servern. Och jag spelar inte ett spel tråkigt för att kunna ha kul nån gång sen.

Så jag startade min egen Realm. Det är en slags mindre server som jag inte behöver hålla på att hushålla med, men som jag ändå är Head Honcho för. Jag är för att spela tillsammans. Upptäcka tillsammans, men ändå få ha sin lilla egna vrå om man känner för det. Jag är för avslappnat spel där man inte måste vara inloggad si och så många timmar för att få lov att vara med och leka. Eftersom jag jobbar skift är det väldigt olika hur mycket jag kan spela. Och det är ju ok. Just nu är det jag och min frus systerson som spelar.

Realmen har inget speciellt tema. Vill du bygga ett hypermodernt komplex till ära för din katt vid sidan om någons hobbithåla så varsågod. Det finns en regel: Var schysst. Helt enkelt.

Jag vill spela med fler jag känner och deras vänner. Vill du spela med oss? Vill du spela någonstans tillsammans med din kid? Eller har din gamla farmor utvecklat ett intresse för redstonemekanismer? Hör av dig med ditt spelarnamn så skickar jag en invite.

Vi ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *