Två två två två

Jag och Leona blev tillsammans den tjugoåttonde juli för sex år sedan. I den vevan satte jag en påminnelse i min kalender som påminde mig om månadsdagar. Månadsdagar är viktigt i ett nytt förhållande.

Jag tog aldrig bort den påminnelsen. Så den 28:e varje månad får jag fortfarande ett litet pling från telefonen som påminner mig om att vi har månadsdag. För det mesta ler jag lite, kanske säger något till min hustru. Men det är inget vi firar direkt.

Men ikväll är det lite annorlunda. Tack vare teknikens under så är det nu lätt att hålla koll på hur många dagar det har gått sedan ett visst datum eller hur många det är kvar till en viss dag som kan vara viktig för en.

Idag är det exakt tvåtusentvåhundratjugotvå dagar sedan vi blev tillsammans. Jag vet inte vad det betyder. Om det betyder något annat än att vi har 2222 dagar som par under bältet. Men vi ser det som en anledning att fira oss själva. Så ikväll tar vi tåget in till Helsingborg och skämmer bort oss med ett restaurangbesök.

awesomecouple

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *