14. ALGIZ

När en ny tråd vävs in i väven. När en ny människa föds, föds samtidigt en fylgja, en ledsagare eller följesvän, som följer den människan genom livet. Den kan se ut som en människa eller som ett djur. När du har bra kontakt med din fylgja har du också en större påverkan på ditt eget öde. 

ALGIZ är djurrikets runa. Den liknar en älg med hornen uppåt. Den representerar fylgjorna och kraftdjuren och visar på vår förmåga att leva i harmoni och balans med Moder jord.

En av de viktigaste aspekterna med ALGIZ är att det är en mäktig skyddsruna mot onda krafter och negativitet. Den hjälper med inre styrka och klarhet.  ALGIZ råder oss att som djuren, lita på våra instinkter. Och genom att meditera över ALGIZ kan vi få reda på vilket djur du står i speciell relation till och som är ditt kraftdjur.

 

IMG_4587 (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *