Som genom gröt

Det är den tolfte imorgon. Och den dagen kan inte komma fort nog. Som jag har väntat. Det går trögt i tiden. Som genom gröt.

Antagningsbeskedet till högskolan kommer imorgon. I min enfald har jag loggat in och kollat några gånger de senaste dagarna. För att kolla. De kanske kommer tidigt i år. Man vet ju aldrig. Men obönhörligt får man svart på vitt beskedet: Vänta till den tolfte. Då får du veta…

Jag sade till Leona att jag kommer kolla antagningarna från sekunden jag vaknar och framåt. Det visade sig vara lönlöst det också. Enligt antagning.se kommer beskedet först ”nån gång på eftermiddagen”. Kul. Specifikt ju. Förstår de inte att jag är ängsligt nyfiken?

Tiden går så långsamt. Dagarna går fort och man får en hel del fixat och donat i lägenheten. Men ändå så tickar datumen med ett tempo som en Ent hade känt sig stressad av. Tio – en evighet – Elva – En evighet… Och imorgon. En evighet senare…

Skriver jag om då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *