Hemvända

Jag kom nyss hem från en elvadagarsresa. Imorgon kväll far jag iväg igen. Denna gången i två och en halv vecka. Men det har varit sköna dagar hemma.

När jag väl kommit hem efter att ha stigit av bussen som kånkat landskapsvetarstudenter runt i Sverige (och farit en vända till stationen igen i all hast eftersom jag glömt min väska) så kunde jag andas ut. Jag klädde mig i pyjamasbyxor, tog ett glas vin och umgicks med fru och djur. Jag slocknade rätt så snabbt när jag väl gick till sängs.

Men det har tyvärr inte bara varit avslappning. Under tiden jag är borta på nästa resa, i USA, ska det nämligen skrivas både kulturarvsanalys och hemtenta. Den ena blev jag klar med idag. Den andra får vänta tills jag kommer hem. Och det har tvättats och packats och packats om. Efter insikten att min väska var för liten så lånades en större väska som också har packats om ett par gånger. Det är mycket att tänka på.

Peppen inför USA-resan är 11 på en tiogradig skala. Den var tolv, men tyvärr fick min gode vän Morgan ställa in. Men elva av tio är ändå, om jag får säga det själv, jävligt mycket pepp! Jag sitter och bildgooglar ställen vi ska åka till. Häromkvällen blev jag alldeles till mig över att vi ska åka till Paria.

Jag menar… Kolla. Bara kolla… Det är sjukt coolt.

Visst känns det som man knappt hunnit sätta sig ner och ha en lugn middag med Leona innan jag går ut genom dörren igen. Men jag kommer ju vara hemma länge efter USA-resan. Och nästa gång jag ska ut och flyga är hon faktiskt med.

På torsdag kväll klockan 22:24 går tåget till Kastrup. 07:40 på fredag morgon går flyget till London, där vi äter en liten lunch och kanske tar en öl (man vet aldrig). Och strax efter 14 så flyger vi till Phoenix och är framme vid sextiden på kvällen.

 

 

(Bilden på The Wave i Paria är tagen från Zszywka.)

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *