Rätt trött men än så länge rullar det på

Igår kväll tog vi sena tåget till Kastrup för att vara i tid till ett tidigt flyg. Först Heathrow, sen Phoenix, Arizona.

Man kunde ha sovit på golvet. Eller hittat en bänk där en dedperat stackare slitit bort armstöden som effektivt förhindrar all horisontell bekvämlighet. Men de var upptagna. Vi spenderade natten med att snacka, prata och konversera. Natten gick.

Lagom på morgonkvisten, när det troligen var soluppgång utanför fick vi i oss kaffe och surdegsbaguette. Givetvis till överpris. Vart hade vi annars att vända oss. Dock fick frukosten resultatet att vi kände oss mer levande än döda igen. 

Flyget till London var lite försenat. Men allt har gått smidigt och lätt. Vi flyter genom säkerhetskontrollerna. (Det kan bero på att man får ta av sig kängorna och resultatet är… ja… blött…) Nu står vi i en bar och intar second breakfast. I mitt fall en Guinness.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *