Sommarkattsyndikatet är fri nu

2011 så kom min bok Sommarkattsyndikatet ut. Jag hade då skrivit på den från och till i tre år.

Jag valde då att ge ut den via egenutgivning och Books on Demand. Man får en hel del serverat vid en egenutgivning. Det är lätt att få en färdig produkt och att den är tillgänglig. Det som är det svåra är att sprida ordet. 

Jag har inte sålt många exemplar. Det var ju inte heller i min inbillningsvärld att denna bok skulle göra mig rik. Men jag upptäckte att jag är väldigt dålig på marknadsföring.

Jag tackar alla som under åren har köpt boken. Det gläder mig något oerhört. Men när det kommer till kritan så kostar det mig nästan 500 kronor om året och eftersom jag inte får sålt några större mängder så får jag inte heller någon utbetalning. Jag vill att boken ska läsas.

Därför har jag nu suttit och reviderat, snyggat till och rättat en hel del missar i manuskriptet, gett boken en ny framsida och ligger istället under Creative Commons.

Boken finns nu alltså tillgänglig som både PDF och som E-bok- Gratis. Jag har länkar till min dropbox under Sommarkattsyndikatets rubrik här på bloggen och även på Sommarkattsyndikatets sida på Facebook. Sprid gärna ordet. Det är enligt mig en rätt så bra bok.

Om man nu har problem med att ta emot något så fint helt gratis så kan jag rekommendera att man istället för att ge något till mig (förutom beröm) skänker en liten slant till Friends. Deras swishnummer är: 900 5273. Inga barn ska behöva utstå mobbning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *