För ditt öra och din själ

Det var ett tag sedan jag delade med mig av musiktips, och jag har börjat lyssna mer och mer på musik på det senaste så jag delar med mig av tre artister jag lyssnar mycket på nu.

Ibland hittar man den där musiken som inte bara låter bra utan som också känns så himla rätt rakt in i själen. Musik som man undrar hur man klarade sig utan efter det att man hört den första gången.

Det första bandet heter Mandolin orange. Här är en video från ett livegig på en radiostation.

 

Nästa band är en duo som heter Caamp. Jag spelade själv i en duo ett bra tag så dels så tycker jag att deras musik är helt fantastisk men sen så minns man också hur kul det var att spela musik tillsammans.

 

Sist ut är Colter Wall. En ung kanadensare som idag släpper musik som låter som det är sjunget av en äldre försupen countrysångare från djupaste södern på 70-talet. Man får vibbar av Cash och Van Zandt.

 

Det var mina tre musiktips för den här gången. Musik som i mina öron är som en massage för själen. Har ni också någon sådan musik? Tipsa  mig gärna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *