På nya stigar

Lägenheten är såld. Vi fick vad vi begärde och är nöjda. Jag får tillträde till min lägenhet den första februari och Leona får nycklarna till sin ungefär två veckor senare. 

Det har varit en trevlig lägenhet att bo i och jag har många fina minnen härifrån. Det var här jag påbörjade min utbildning och det ville sig så att jag kommer avsluta den från en etta i Österslöv.

Det visade sig att jag och Leona insåg att vi inte skulle vara gifta längre. Det hade varit inte bra länge och vi insåg det inte förrän det var för sent. Vi skiljs som de bästa vänner och kommer fortfarande ha delad vårdnad om hunden och säkert umgås en del också. Man är inte tillsammans i tio år utan att liksom bli van vid att den andra är i närheten. Men vi vill inte fortsätta bo ihop.

Leona flyttar in till centrala Kristianstad med Guiness. Zigge har hittat ett nytt hem hos en riktigt härlig familj. Jag beger mig ut på landet. Vi får se hur länge jag bor där. Om man ser det positivt (vilket jag gillar att göra) så har ju hela landet öppnat upp sig för mig i fråga om arbetsmöjligheter. Och ute i Österslöv händer det inte så mycket, så jag kommer ha fullt fokus på mitt examensarbete. Lite annat får man ju hitta på. I närheten finns en badplats vid Råbelövssjön och där är rätt så gott om fåglar som man kan kika på. Och när Sally är hos mig så får vi ju ut och upptäcka trakten. Och är det riktigt uselt väder så finns ju Netflix.

Det kommer bli bra det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *