Yoga med Adriene

Jag har gått på Yoga på Friskis & Svettis då och då sedan Leona blev yogaledare där. Det är en himla skön träningsform både för kropp och sinne. Och efter man mest går och lyfter och drar i saker på gymmet är det riktigt skönt att sträcka sig.

Leona följer en yogainstruktör på sociala medier och konstaterade att hon skulle göra en 30 dagars yogautmaning. Jag kollade på introduktionsvideon och bestämde mig för att göra det jag med.

Jag kom igång en dag efter det började, men vad gör det. Jag rullar ut mattan i vardagsrummet, ser till så jag inte slår i taklampan med händerna och låter Adriene leda mig genom passet från tvn. Jag kan varmt rekommendera det. Även för nybörjare. Jag är ju nybörjare. Det är vissa moves jag inte klarar än, men jag blev glad när jag klarade att stå på alla fyra och sedan föra fram ena benet och ner med huvudet så jag kunde peta nästippen på knäet.

Ja man kan bli glad för massor av olika anledningar. Näsa mot knä är tydligen en… Idag var dag fyra. Tjugosex kvar. Häng på!

Här är hennes hemsida om man vill veta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *