Har det redan gått en vecka?

I måndags började jag mitt nya jobb på Lantmäteriet. Dagarna har verkligen bara susat fram.

Det har varit väldigt mycket att sätta sig in i. Det har varit väldigt mycket jag inte förstått. Som tur är förstår jag mer idag än vad jag gjorde i måndags. Även om det är rätt så förvirrande. Jag gillar ju att se positivt på saker, och man kan också se det såhär: Efter denna veckan vet jag mer om fastighetsrätter än jag någonsin gjort i hela mitt liv. Och det är ju inte fy skam.

Jag har också en sån himla tur att jag har gått från ett jobb med väldigt trevliga kollegor till att annat jobb med väldigt trevliga kollegor. Det är god sammanhållning på kontoret och det hittas på en massa kul med jämna mellanrum. Den 25e är det spelkväll med pizza. Det ser man fram emot. Jag vet inte om jag ska ta med Ticket to Ride eller Carcassonne… Äh! Jag tar med båda. För säkerhets skull…

Det är tydligen tradition att nyanställda står för luciatåget till jul. Så det får man ju börja öva på så småningom.

Det känns bra det här. Nu har jag ätit en god fredagsmiddag jag kärleksfullt lagat till mig själv och om några timmar och en kaffe går jag ut på byn och tar mig en öl.

One Comment

  1. HelenAspilla

    Hej.

    Där kan jag ladda ner XEvil gratis på din webbplats?
    Fick information från ditt stöd. XEvil är verkligen det bästa programmet för captcha lösa, men jag behöver senaste versionen av det.

    Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *