Yoga HOME

Något som får mig att må riktigt bra är yoga. Dock så är det en sådan sak som lätt hamnar på bänken när det är så mycket annat som ska hinnas med. Men nu när jag är (försöker bli) medveten om vad jag ägnar min tid åt märker jag att det finns tid till yoga varje dag.

Vad kan då vara bättre än att Yoga With Adriene har en ny 30-dagarsutmaning, eller 30-dagarsresa att inleda det nya året med. Jag började lite sent, så jag är på dag 3 nu, men det spelar ju ingen roll. Här är en liten introduktionsvideo som jag gärna tipsar om.

Jag märker att yogan både gör mig starkare, rörligare och lugnare om jag håller igång med det. Jag fick en tanke igår kväll om att försöka möblera om ateljén/kontoret till ett ateljé/kontor/yoga/meditationsrum. Jag tror det kan gå om jag tänker efter lite. Här är en oerhört smickrande bild på mig framför skrivbordet. Inte riktigt optimalt.

nedåtgående hunden

Haka på! Jag rekommenderar yoga till alla. Jag går på ett gym som håller yogapass då och då så jag kan göra det i grupp också. Det blir dock lite när andan faller på. Än så länge. Men nu blir det yoga varje dag i 30 dagar med Adriene. Sen efter det är det ju lika bra att bara fortsätta.

Namasté

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *