Tiden har kommit för att gå

Allting har sin tid. Och allting upphör också så småningom. Inget är för evigt. Så inte heller denna lilla plats på nätet. Sedan sommaren 2010 har jag haft den här bloggen. Men nu kommer den att försvinna.

Det finns flera anledningar. Jag vill egentligen bli bättre på att skriva någonstans. Men jag kommer aldrig för mig att få någon kontinuitet i den här sidan. Tankar har funnits på att strukturera om, designa nåt nytt och ge sidan ett nytt syfte. Men jag har inte kommit på vad det skulle vara än. Just nu ligger sidan i träda och då skaver det lite att betala för att hålla den uppe.

Och betala får jag. Och nu fick jag ett mail med nya prisuppgifter och priset hade gått upp en hel del. Det gjorde beslutet jag skjutit upp så länge lite lättare.

Men jag har sparat ner alla mina inlägg såklart. Den här sidan är ändå ett tidsdokument över mitt liv, eller stora delar av det. Det kryllar med minnen av glädje och sorg. Musiktips, filmtips, boktips. Reflektioner runt jobb, hobbys och studier. Kärlek som spirar, kärlek som vissnar. Ny kärlek som spirar. Reflektioner, funderingar och förvirring. Det är ändå rätt så kul att ha gjort lite återblickar idag.

I början av augusti stänger kentjohnsen.se ner. Och det är ju rätt passande egentligen med tanke på att jag i oktober ändå kommer ha ett nytt efternamn.

Allting har sin tid. Och nu har denna bloggen haft sin. Vem vet vad som dyker upp i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *