Konst på ställen det behövs

Man kan säga vad man vill om klotter och grafitti och alla har en åsikt, för eller emot. Jag kan erkänna att när jag ser tags satta på platser som bara är dumt så stör jag mig oerhört. Eller när någon har skrivit ”KUK” på en parkbänk. Det är inte utan att man undrar lite grann… Kuk vadå? Menar du att bänken är en kuk eller att din kuk har varit i direktkontakt med den och i så fall varför?

Grafitti längs tågrälsar älskar jag. Jag minns när jag var liten och tog tåget till Köpehamn. Det var då jag först uppmärksammade det. Färgerna. Formerna. Det var förbjudet fick man veta och att det var så fint gjorde det ännu mer oförståeligt.

Jag gillar det fortfarande. Och sådant ”klotter” som jag bifogar på bild älskar jag verkligen. Folk som tänkt till lite och skapat konst med en mall och en sprejburk. Alla bilder från hackedirl.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *