We are assimilated! Resistance was futile.

Håller visionen om det här:

redan på att bli sanning? Mannen på bilden kanske ni känner igen från en gammas stjärnornas krig-film. Kanske inte. Men i alla fall så är han en cyborg. En cyborg är en individ som inte helt och hållet är människa. Han eller hon är en hel del robot också. Som robocop om någon minns den filmen. Inte som Terminator. Han var en android. En människoliknande robot. Nog om det…. Numera är det vanligt att folk går runt och ser ut såhär: 

Ser ni likheten? Vi reflekterar inte över det längre. Vi skrattar inte ens efteråt när vi har sett någon som verkar står och prata med sig själv som man först gjorde när handsfree började dyka upp. I alla fall så forskas det om detta såklart och jag tänkte dela med mig av ett litet föredrag på ca åtta minuter som jag såg igår. Givetvis kan man ställa sig frågande till hur rätt hon har men det är ändå intressanta frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *