99 saker

Kanske något sent har jag börjat kolla på ”99 saker man måste göra innan man dör” på tv6. Eller rättare sagt på tv6play. Så då gör det inget att det är lite sent. (Playkanalerna är fantastiska för oss skiftesjobbare.) Jag måste säga att jag är riktigt underhållen.

Det är grabbigt. Det är så in i helsike grabbigt men framför allt gillar jag Erik och Mackans förmåga att vara så oproffisionellt proffsiga. Man märker att de är hänförda av många av de saker de gör. Man märker att glädje och nervositet och allt kommer från hjärtat.

Konceptet är enkelt. Två män som med tvtittarnas hjälp skrivit en ultimat bucketlist. Och jag måste säga att cudos till de två programledarna som tar med saker som ”Rida barbacka i soluppgången på stranden med en vacker man” och ”Vara först in på Dreamhack” på listan. Där finns givetvis självklara saker som ”hoppa bungyjump”, ”åka på safari”, ”skjuta kanon” m.fl. Och allting är gjort med glimten i ögat och en hel del opretentiös humor. Jag blir i alla fall glad.

Nu ska jag titta på ett avsnitt till.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *