En dag på Bakken!

Häromdagen (i tisdags) var jag och några kompisar från jobb en tur på Bakken. Bakken är världens äldsta nöjespark och hela stället är gemytligt och mysigt och grönt. Jag är ingen stor karusellfantast men jag hade riktigt roligt ändå. det finns så mycket mer än karuseller. Lite bilder:

Bakkens bokskog man antingen går igenom eller åker häst och vagn igenom för att komma till nöjesfältet.

Jag kom sist i vår femkamp och fick ett tröstpris. Jag vet inte om det riktigt är min stil.

Det är definitivt Malins look.

Vägen hem efter en riktigt rolig dag på Bakken. Jag åkte själv hem då jag skulle jobba dagen efter. Jag får ta igen det en annan gång. Nästa gång stannar jag längre.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *