Hej jag heter Kent

Det är oftast de inledande orden från mig när jag ringer till en myndighet eller ett företag. Och idag har det blivit en hel del telefonsamtal.

Det är mycket som det ska tänkas på när man ska flytta. Som tur är har jag mitt excel-dokument som jälper mig hålla koll på det som det bör hållas koll på. Vissa saker är redan fixade. Fler fixade jag idag.

Jag ringde försäkringsbolaget och fixade så att vi är skyddade i vår villa om något dåligt skulle hända. Jag ringde till telia och såg till att vi inte bara har ett telefnnummer när vi flyttar in utan också ett par tv-kanaler att titta på när det är dåligt väder. (Eller när vi är lata.) De tredje och fjärde ställena jag talade med idag var elnätsleverantören och elleverantören. Vi kommer ha el i vårt hus på dagen vi flyttar in vilket är en förutsättning för att våra telefoner och modem och allt annat man har kommer funka.

Slutligen ringde jag parkeringsfolket i Helsingborgs stad. När vi flyttar kommer vi ha ett alldeles eget garage och behöver inte ett extra när vi är på besök i storstan. Det har vi inte råd med.

Man känner sig så nöjd när man har dragit i alla trådar och resultatet gör en nöjd. Jag kan inte komma på något vi har glömt nu. Adressändringen är inte gjord men inte heller glömd. Det är bara att fortsätta med packningen också. Det börjar bli lite naket därhemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *