Ibland blir det bakvänt

En god tanke kan ibland bli planerad till tillfredsställelse. Och förblir en god idé tills den blir utförd. Då inser man hur dålig den var.

Jag tänkte att det ar en bra idé att tömma vårt förråd. Då slipper man ju flytta saker från två ställen. Alla lådor från lägenheten och ner i släpet. Inget spring i källaren…

Så idag tog jag tag i saken och började tömma förrådet för att underlätta för de av våra underbara vänner som hjälper oss att flytta på lördag. Jag hade hunnit tre vändor ner i förrådet innan jag insåg hur idiotisk planen var. Den braiga tanken som jag tänkt i all välmening visade sig vara lite dum.

Det är inte mycket kvar i förrådet. De småsaker som finns där kan vi flytta redan på fredagen när vi påbörjar flytten. Om man är tre personer tar det två vändor att få det helt tomt. Detta är bättre än att jag ska spendera timmar i förmiddag med att springa fyra trappor ner och upp, om och om igen. För att underlätta… För vem?

Jag struntar i att tömma förrådet idag. Att släpa upp allt i lägenheten för att om fem dagar släpa ner allt igen är bara dumt. Och tänk att den tanken som jag tänkte en gång verkade så bra. Jag fick upp den gamla hatthyllan och skruvade upp den i alla fall. Så jag går och börjar spackla istället. Det verkar smartare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *