123 episod 9

Härom dagen besökte jag min syster. Och allt som vi satt där tänkte jag att det var ju ett tag sen det kom en pod och vi bestämde oss hastigt och lustigt för att spela in en episod.

episod9poster

Jag hade inte min mikrofon med mig så jag var lite orolig över ljudkvaliteten men det visade sig att min oro var ogrundad. Ljudet är hur bra som helst. Vi satt utomhus på ett par bänkar med kaffe och gifflar på armslängds avstånd. Hunden låg vid våra fötter, hennes son sov i hennes famn och fåglarna sjöng i träden. Man hör det tydligt och det blev ett bra bakgrund till poddens ämne. Topp tre husdjur.

Eftersom det var så spontant och improviserat blev det dock ”bara” en halvtimme långt avsnitt. Men det blev ett bra ett så det gör inget. Håll till godo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *