När första delen är klar

Ikväll blev vi klara med den första delen i vår Mutantkampanj som vi kan kalla: ”Vad hände med Hildingahögs Hårdingar?” Det har varit spännande och kul, och nu provar i annat en stund.

När de två unga grabbarna flyttar in i en husbåt vars tidigare hyresgäst nyss omkommit i en kloakolycka börjar de röja lite grann och hittar en cigarrlåda med lite foto, en handmålad karta och ett brev. Detta i kombination med lite diverse uppdrag i utkanterna av förbjudna zoner längs västkusten får de två vännerna in på spåret efter den mytomspunna zonäventyrargruppen och deras plötsliga försvinnande. Några är redan döda. Dräpta av den fruktansvärde Oleg Pålegg – Den finske likätaren. De som är kvar lever gömda. Varför? Vad hände? Och hinner de hitta och varna de överlevande innan Oleg får tag i dem?

Första kapitlet blev klart ikväll. De klarade inte att rädda den gamla äventyraren. Men de fick fler ledtrådar. Fler garn att nysta i. Och i nästa kapitel kommer färden gå norrut. Mot Hindenburg och vem vet vad mer.

Men först ska vi spela lite Vampire the Masquerade. Det kommer bli kul. Och då kommer vi inviga mitt källarrum också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *