En viss nackdel

När jag vaknade i morse märkte jag hur det stramade lite i min nacke. Det tog emot när jag bredde smör på mina mackor.

Men jag tänkte inte så mycket på det. Man kan vara lite stel när man är nyvaken. Men det höll i sig. Och det blev värre. Som en varm spänd nerv som gick från nacken ner längs höger sida av ryggraden och som gick in som en krok under skulderbladet. Jag smorde mig med en gel för ont-i-kroppen-ändamål strax innan jag skulle köra hemifrån. Det märktes rätt så fort hur mycket man vrider på huvudet när man kör bil. Det var ingen behaglig upplevelse.

Jag hade satt upp mig på ett dubbelskift. Sexton timmar fysiskt arbete med nackspärr och ryggont. Jag pratade med en chef och sade att det fanns en viss möjlighet att jag inte stannade kvar tiden ut.

Men eftersom jag insåg att min kropp inte var hämmad i sin rörlighet (förutom att jag måste vända huvudet LÅNGSAMT när jag ska titta åt höger) och det bara var en varm dov smärta så valde jag att härda ut.

Att reparera bilen gick ju på tjugo papp. Jag har inte råd att banga övertid jag lovat mig till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *