Verkstadspyssel

Jag har haft lite grejer liggande som jag tänkt ta itu med men inte blivit färdig till det. Igår var det ändå blåsigt och regnigt så jag satte igång P3 och stängde in mig i verkstan och satte igång.

Jag köpte figurer som en vän hade liggande. (Dock kommer jag på i skrivande stund att jag förmodligen fortfarande är skyldig honom lite pengar.) Jag ville ha mer än en sorts faktion hemma så att man skulle kunna spela mot någon lite socialt bara. Utan att det ska behövas att ens motståndare har figurer med sig. Bra att ha, så att säga.

Jag började också bygga den stora pjäsen jag köpte i Malmö i måndags. Lättare sagt än gjort. Jag kom en bit på vägen men väntade sedan för att göra klart den en annan dag.

Jag gjorde också en ”tegelvägg” påett sätt jag sett på youtube. Denna ständiga källa till både bra idéer och prokrastinering.

20140308-124311.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *