Reklam gör oss matta… Ändå…

Ändå ska jag göra reklam för min matta. Eller rättare sagt mattor.. Jag har designat yogamattor och jag tycker att alla borde ha en. 

För något år sedan så aktiverade jag en onlineshop där jag säljer min konst i olika former. En av mina tavlor heter ’Morning Yoga’ och ser ut såhär:

Nu har society6, där jag har min shop, börjat erbjuda yogamattor. Givetvis ska man kunna ta med sig dessa två filurer med till sitt pass på en fin soluppgångsfärgad matta.

Om man tycker att man behöver lite mer stillhet och harmoni så har jag lösningen på det med. Det finns något väldigt rogivande i att titta upp bland trädkronor och liksom följa med i det lugna svajandet av grenarna. Och där finns det en koppling till yogan. För visst svajar det, i alla fall för mig, men det finns en stabilitet och ett lugn. Därför har jag designat två mattor med motiv av trädkronor. Här är en bit av den ena.

Den andra är mer åt det röd-rosa hållet och motivet är lite annorlunda. Vill ni se den så besök gärna min shop på society6.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *